Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

Triplex Renovation

Emulsion has transformed a triplex apartment in London with a new mezzanine floor and a color palette.

Triplex Renovation

Alongside various original elements , Ben Johnson House features austere detailing such as unornamented furnishings and bold color-blocked walls , which make reference to the returning popularity of minimalism.
"The client was keen for us to create a new residence which would be sensitive to the iconic Grade II architecture , whilst maximizing the use of space ,” said Emulsion Director Yen-Yen.
"The interior palette includes feature walls inspired by Le Corbusier's color range against a neutral grey rubber floor , and dark wood and wired glass referencing materials of the original building."
The three-storey home comprises a kitchen and spacious living room that open onto balconies overlooking the post-war complex , alongside two bedrooms and bathrooms.
The apartment's existing staircase was carefully restored and made a feature in the living room.
A bright teal wall  , which encloses the new kitchen  , highlights the wooden treads , creating a vivid contrast between the original and contemporary qualities of the space.
The kitchen is finished with utilitarian tiles and stainless steel , offset by Vola & Dornbracht brassware and vintage cabinetry in the dining room.


In addition to the new kitchen , Emulsion designed a bathroom with a contemporary take on the original fit-out to replace facilities that could not be retained.
The stark finish of the new bathroom is achieved through bright white tiles and contrasting vivid green detailing including a tap and shower controls.
The renovation also includes the incorporation of a mezzanine level into the barrel-vaulted top floor , to accommodate a pared-back bedroom finished with bold yellow furnishings and paintwork.


The deck  , with a dressing room and shower room below  , is accessed by a custom-made sculptural steel stair that extends from a study in the double-height area.
While some of the original light fittings were retained , most finishing touches to the refurbishment include the client's choice of mid-century modern designs including Vitra and Artek classics , teamed with vintage pieces.
The works of Eames also feature throughout the apartment , including table and chairs in the dining room that contrast the block-colored walls.

Send Comment