Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

Transforming a Workshop into a House

Swedish studio Förstberg Ling has converted a former workshop in Stockholm to create a light-filled family home.

Transforming a Workshop into a House

The house was created inside the old brick shell , which is located in a back garden of another property. Its features include a staggered roof and a large skylight that floods the interiors with light.
Förstberg Ling inserted a new floor that works with the angular roof. It only extends across part of the property , ensuring that the ground floor receives plenty of light from the skylight above.
The wooden beams of the new floor are left exposed and are offset by a series of neutral finishes like white-washed wood , white-painted walls and concrete floors , which create a backdrop for the family to display its collection of design objects and plants.


On the ground floor , the living room features a grey Hai Chair by Nichetto , while a pair of white modular Alphabeta pendant lamps by the same designer hang above the dining table.
Behind this , a long kitchen counter in a deep green hue stretches the length of one wall , with a pantry , bathroom and the entrance on one side.
A concrete staircase leads to the upper level , where wooden boards provide flooring. Here , a small study is set in an alcove alongside two bedrooms , with furnishings including a splattered stool by Max Lamb.

And finally , a set of steps from the master bedroom lead to the second bathroom.

Send Comment

Khane magazine

download