Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

RR House

Located in the mountains , dominating the visual to the dam and the setting sun bathed the house at sunset with soft light.

RR House

Monolith concrete trapezoidal intended as a sculpture that emerges from the hill. At level "0" is vehicular access , parking , gardens and BBQ , on the first level , distributed linearly obeying views , wind and sunlight room with bathroom , and service areas. Upstairs as a prominent part of the monolith module services (kitchen + toilette) , pedestrian access , social areas and a terrace. In linear distribution (dining + room + bar) are covered by a slab light supported by beams and wood contrasts with the heaviness of the key elements of concrete and surrounded by folding glass to feel this area as a large terrace which maintains a dialogue constant and vital to the landscape , making it the main object of admiration , and opening to the prevailing winds and sunlight controlled louvers to regulate the temperature of the house. At the end of this area is the pool , black , outdoor privileged overlooking the mountains , the dam and the gardens 3 levels below.

Materials , construction process and the project was designed by the feelings they bring , textures and lack of pretension scenic , leaving the leading role to the volumes , shadows , textures , and evidently the landscape. And generate the least environmental impact and energy consumption.

Send Comment

Khane magazine

download