Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

House K

House K is located in a town surrounded by mountains. Its residents will live feeling the transition of light and shadow.

House K

Architects intended to design interior spaces where one feel natures such as light , wind , and rain. Mixing inner spaces with outer spaces , the spaces respond to the city. Inserting the outer terrace into the white box to bring nature to the inner spaces , light and wind from the terrace go through spaces via T-shaped void. Top light and light from the terrace reflected by the walls pour into the inner spaces. These lights would express transitional beauty.
Putting the terrace between rooms for children and corridors , these spaces have migratory. Corridors around the terrace are like ‘Engawa’ , semi-outdoor spaces which are typical Japanese spaces. The terrace extended towards mountains around the site will be a delightful space. In the living room spatially sandwiched between the terrace and the garden , providing the view of trees and the sky feeling various light.

The thin white plate floating besides the white box is architect’s desired image. To make this image come true , the columns of the roof are a pair of thin steel poles. One will see 'one’s own sky' through the slit of the white volume from the terrace , the living room in the 1st floor , rooms for children.

House K adds a new scene on the existing city. The distinctive form consists of white volume , floating white plate , and framed sky provides tranquil spatial qualities for the landscape.
House K is designed to reveal a sequence of spaces combining expansiveness and symbiosis. Nature and the architecture stimulating with each other , spaces expand to infinity.

Send Comment

Khane magazine

download